Amare Trouwringen

Welkom op de website van Amare Trouwringen, het huismerk van Amsterdam Diamonds

Amare komt uit het Latijn en wordt vertaald als ‘Liefde’, ’Houden van’ en ‘Voor altijd’. Is er een mooiere naam te bedenken voor het huismerk trouwringen van Amsterdam Diamonds?

Grote keuze aan prachtige ringen

In onze website en -shop vind je meer dan 30 verschillende collecties in Wit-, Geel-, Roségoud of combinaties daarvan. Maar ook gebruiken we andere edele metalen als Edelstaal, Titanium, Zilver, Palladium, Tantalum, Carbon of Platina voor uw Amare Droomringen. Naar uw keuze ongezet of bezet met Zirconia, Moisaniet, Lab Grown Diamanten of Natuurlijke diamanten.

Scherpste prijs voor trouwringen in Amsterdam en heel Nederland

De onderliggende website van Amare Trouwringen prijzen is ook bedoeld voor gebruik door reguliere juweliers. Zie de getoonde prijzen dus alleen als indicatie! en neem contact met ons op zodra u een model van uw keuze gevonden hebt. Wij vertellen u dan de daadwerkelijke prijs en de opties die er mogelijk zijn. Samen met u inventariseren wij uw verdere wensen en zorgen dat die voor u vervuld worden. De hoge marges in de leveranciersketen worden omzeild en u krijgt prachtige trouwringen voor een zeer scherpe prijs. Deze prijsverschillen variëren van 20% op de standaard ringen zonder diamant tot wel meer dan 50% op de ringen die bezet zijn met veel of grote(re) diamanten.

Amare trouwringen uitzoeken bij Amsterdam Diamonds