Amare trouwringen

Liefde is;
Je Amare trouwringen
uitzoeken bij
Amsterdam Diamonds

Amare komt uit het Latijn en wordt vertaald als ‘Liefde’, ’Houden van’ en ‘Voor altijd’. Is er een mooiere naam te bedenken voor het huismerk trouwringen van Amsterdam Diamonds?

Onze Amare trouwringen worden in elke gewenste kleur gemaakt in 9, 14 of 18 karaats goud. Maar ook materialen als Edelstaal, Titanium, Zilver, Palladium of Platina gebruiken wij veel voor de droomringen die uw huwelijk bezegelen.

amare

Naast de prachtige diamantsieraden die wij voor u maken heeft Amsterdam Diamonds nu ook een eigen collectie trouwringen. Onder de liefdevolle naam “Amare“  heeft u de keuze uit ruim 30 verschillende collecties.  Onze ervaring, vakmanschap en expertise en reputatie stellen wij nu in het werk om voor u de allermooiste trouwringen, tegen de beste prijzen te vinden of te maken. Wij staan daarbij niet aan het einde van de leveranciersketen, maar leveren rechtstreeks vanaf de bron en werken voor Amare daarom samen met een van de grootse trouwringfabrikanten van Europa.

Samen met u inventariseren wij uw wensen en zorgen dat die voor u vervuld worden. De hoge marges in de leveranciersketen worden ook hier omzeild en u krijgt prachtige trouwringen voor een zeer scherpe prijs. De prijsverschillen variëren van 20% op de standaard ringen zonder diamant tot soms wel meer dan 50% op de ringen die bezet zijn met veel of grote(re) diamanten. 

U hebt bij Amare de keuze uit meer dan dertig verschillende collecties. Van de klassieke geelgouden trouwringen, via  de ringen gemaakt  in wit- en geelgoud of wit- en roodgoud, naar onze met veel briljant bezette Diamond Lovers en de nieuwste Carbon-Goud collectie.

De prijzen die op de Amare site getoond worden zijn ook bedoeld voor gebruik door reguliere juweliers. Zie deze alleen als indicatie en neem contact met ons op zodra u een model van uw keuze gevonden hebt. Wij vertellen u dan de daadwerkelijke prijs en de opties die er mogelijk zijn.

Exclusieve en unieke ontwerpen

Maar ook als u een eigen creatie of een exclusief voor u ontworpen set trouwringen zoekt bent u bij Amsterdam Diamonds aan het beste adres. Hiertoe werken wij samen met een van Nederlands meeste creatieve  en onderscheiden edelsmeden. Hij maakt in overleg met u het ontwerp en gebruikt daarbij “State of the Art” ontwerp- en productie methodes. Wij zetten dan de diamanten in de ringen. Deze unieke en exclusieve trouwsieraden maken wij uitsluitend met de allerhoogste kwaliteit diamant. Vanzelfsprekend voorzien van een Internationaal Certificaat van Echtheid en Kwaliteit.

Amsterdam Diamonds is gevestigd in  Amsterdam. Maar waar u ook in Nederland woonachtig bent; een bezoek aan ons is altijd de moeite waard en bezorgt u de mooiste ringen voor de beste prijs.

De ringen die u uitgekozen heeft worden door ons GRATIS gegraveerd met naam en datum of andere tekst die u wenst.

Maak, geheel vrijblijvend een afspraak met ons om al dat moois te bekijken

bezoek ons

Amsterdam Diamonds

Astoria Building – Keizergracht 174, 1016DW Amsterdam

Amare@amsterdamdiamonds.com

amsterddiamonds.com 

020 369 4050

0653 561 562

Contact gegevens